A Windows által telepített nem támogatott könyvtár - javítás

Windows 10 frissített hiba

A Windows rendszerre telepített könyvtár nem támogatott? Szembesült valaha olyan problémával a Windows rendszerrel, amelynek nincs vagy nagyon összetett megoldása van? Amit a legtöbb felhasználó vagy szakértő abban a szakaszban javasol, az az, hogy tiszta telepítéssel mozogjon, és alaphelyzetbe állítsa a számítógépet. Ez általában működik, és újrakezdi az összes fájlt, amely ott van, ahol volt. A telepítés során sok felhasználó ugyanazt a telepítési adathordozót használja, amellyel elsősorban a Windows rendszerre lehet telepíteni. És sokan azt állítottuk, hogy képtelenek megőrizni fájljaikat, például alkalmazásokat, dokumentumokat, beállításokat stb. A hiba valószínűleg egy új telepítés során jelentkezik:

Nem tárolhatja a Windows személyes fájljait, beállításait és alkalmazásait, mert a Windows jelenlegi verziója valószínűleg nem támogatott könyvtárba van telepítve.

hogyan tölthetek le videót a youtube-ból szoftver nélkül?

A Windows telepített nem támogatott címtárhibájának kijavítása:

Talán nem tud a kérdésről. De annyi dolog lehet, ami itt rosszul megy. Ez a cikk célja, hogy megoldási lehetőségeket kínáljon a probléma megoldására. Gyere, nézzük meg, hogyan lehet megoldani a nem támogatott címtárproblémát.

A Windows által telepített nem támogatott könyvtár

Az installációs adathordozók és az aktuális verzió közötti eltérés

Nos, van különbség a telepítő adathordozó verziói és a telepített Windows között. Például nem használhatja a Windows 10 Pro telepítő adathordozóját a Windows 10 Home telepítésének törléséhez. Ellenőrizze azt is, hogy a Windows egynyelvű-e vagy sem. A probléma akkor is felmerülhet, ha 32 bites telepítési adathordozót próbál használni 64 bites Windows rendszeren. Ne feledje, hogy mind a telepítési adathordozó, mind a jelenlegi verziók a Windows-változatok azonos kategóriájába tartoznak. A számítógépre vonatkozó részletek nagy részét egyszerűen a jobb egérgombbal is ellenőrizheti Ez a PC ikonra, majd irány át Tulajdonságok . Használhatja a Windows telepítési média létrehozása eszköz a telepítés végrehajtásához.

Áthelyezett felhasználói mappa

Mi a „Felhasználó” mappa? Nos, a „Felhasználó” mappa azt a mappát jelenti, amely a C: Felhasználók ’Megfelel a fiókjának. Ha a mappa nincs a helyén, akkor a Windows valószínűleg nem tudja megtalálni a helyreállítható fájlokat az új telepítés előtt. Egyszerűen próbálja meg visszahelyezni a mappát a helyére, különben nem marad más lehetőség, vagy manuálisan készít biztonsági másolatot a mappáról, és tiszta telepítést hajt végre.

Módosított nyilvántartási értékek

Van néhány érték a rendszerleíró adatbázisban, ha a módosítás akadályozhatja a friss telepítés végrehajtását vagy frissítését. Ezek a nyilvántartási értékek valószínűleg nem támogatott címtárhibához vezetnek. Egyszerűen nyomja meg a Win + R billentyűt és írja be regedit a Beállításszerkesztő megnyitásához. Lépjen a következő kulcsra:

A letöltés folytatásának eredete elakadt
 HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersion

Most adja hozzá a regisztrációs értéket ProgramFilesDir és győződjön meg arról, hogy az előírt érték megfelel-e C: Program Files hol C az a meghajtó, amelyre a Windows rendszert korábban telepítette.

Ezenkívül ellenőrizhet más értékeket is. A probléma oka a Windows telepítésével az, hogy a telepítő nem tudta megtalálni a pontos Program Files mappát. Ezeknek a beállításoknak az eredeti visszaállítása segíthet.

Tehát ezek voltak a nem támogatott címtárprobléma lehetséges javításai. Lehetséges azonban, hogy a javítások elvégzése után sem biztos, hogy megoldotta a problémát. Ha nem tud várni, és valóban sürgősen szeretné végrehajtani az új telepítést, akkor kézzel készítsen biztonsági másolatot a mappákról vagy fájlokról egy külső meghajtóra. És válassza az utolsó lehetőséget Semmi' és végezzen tiszta telepítést.

webböngésző a pajzs tv-hez
Töltse le a PC-javító eszközt a Windows hibák automatikus kereséséhez és feloldásához

Másrészt indíthat a telepítési adathordozóra, majd megnyithatja Javítás számítógépére a hibaelhárítás elvégzéséhez és annak ellenőrzéséhez.

Következtetés:

Tehát ez volt az a néhány munkamódszer, amely segít megoldani a problémát. Ez a módszer nagyon hasznos és biztonságos! Remélem tetszik ez az útmutató, ossza meg másokkal! Ha bármilyen módszerrel bármilyen problémával szembesül, akkor ossza meg velünk az alábbi megjegyzés részben.

Olvassa el: