Felhasználói útmutató a Spotify-fiók törléséről

Spotify-fiók törlése: Ha Spotify előfizető vagy, és úgy döntött, hogy kipróbál más zenei előfizetési szolgáltatásokat, akkor bármikor megszüntetheti Premium-előfizetését. Mivel visszaállítja fiókját az ingyenes szolgáltatásra, amikor a jelenlegi előfizetési időszak lejár.

Ha azonban biztos abban, hogy egyáltalán nem térhet vissza, akkor fontolóra veheti a Spotify-fiók bezárását.

Ebben a cikkben megosztunk néhány lépést a fiókok végleges eltávolításával kapcsolatban a Spotify-ban.

spotify-fiók törlése

Élő nfl játékok kódja

A Spotify mobilalkalmazásai nem biztosítanak lehetőséget a fiókok eltávolítására. Továbbá a weboldalon a legkorábbi elérhető fióktörlési linkek már nem állnak rendelkezésre. Most azonban kapcsolatba kell lépnie a Spotify ügyfélszolgálatával, és e-mailben meg kell osztania őket egy fiók törlési kérelmével.

Hogyan lehet törölni a Spotify-fiókot

1. lépés:

Először is látogasson el A Spotify kapcsolattartási űrlapja böngészőben, majd jelentkezzen be felhasználónevével és jelszavával.

hogyan lehet elrejteni a gőztevékenységet a barátok elől

2. lépés:

Most válasszon bármelyik kategóriát.

3. lépés:

Egy új weboldal azonban különböző témákkal töltődik be. Válasszon bármelyik témát a folytatáshoz.

4. lépés:

Válassza ki a zöld színt Még mindig szükségem van segítségre gombot alul.

5. lépés:

Ezután írjon be bármit a Mondj nekünk többet terület. Például csak beírom Bezárni szeretném a Spotify-fiókomat.

6. lépés:

Koppintson a Kérdés küldése gombra kattintva küldje el lekérdezését a Spotify-nak az űrlapon e-mailben, a fájlban lévő e-mail címe segítségével.

7. lépés:

Miután küldött egy e-mailt, kap egy automatikus választ, amely visszairányítja a Spotify közösségbe. Ne aggódjon: egyszerűen válaszoljon közvetlenül erre az e-mailre azzal a kéréssel, hogy véglegesen távolítsa el a fiókját, és lekérdezése eljut a Spotify egyik ügynökéhez, aki onnan viszi el.

hogyan lehet eltávolítani egy szerepet a viszályban

8. lépés:

Ezenkívül meg kell követnie az e-mailt minden hasznos információval személyazonosságának megerősítéséhez. Azonban csak a születési dátumát kedveli. Nos, a legjobb ötlet lehet a spotify.com engedélyezőlistára tétele, hogy a támogató személyzet e-mailjei ne minősüljenek spamnek.

9. lépés:

Ezenkívül cserébe a Spotify néhány napon belül e-mailt küld ki annak megerősítésére, hogy fiókját sikeresen törölték. Most eltávolíthatja a Spotify alkalmazást laptopjáról, PC-jéről, táblagépeiről és más mobileszközökről.

Az lgv10 nem kapcsol be

A fiók bezárása megakadályozza, hogy hozzáférjen a rajta tárolt információkhoz. Mivel tartalmazza az egyéni lejátszási listákat és az offline dalokat. Nem tud újból regisztrálni a Spotify-ra ugyanazon a felhasználónévvel.

Következtetés:

Itt van minden a Spotify-fiók törléséről. Ha még mindig van kérdése és kérdése, ossza meg velünk az alábbi megjegyzés részben!

Olvassa el: