Időbélyegző felvételének lépései egy YouTube-videóba

Szeretne időbélyeget felvenni a Youtube videó? Amikor megpróbál linkelni egy YouTube-videó egy adott helyét, ahelyett, hogy arra kéri az embereket, hogy haladjanak előre egy adott időpontra. Inkább közvetlenül linkelhet a videó kívánt helyére, miután hozzáadta ezeket az információkat az URL végéhez.

Könnyedén hozzáadhat egy időbélyeget a videó URL-jének végéhez, amit automatikusan vagy manuálisan is megtehet. Ezután, amikor megérinti a linket, és a videó megnyílik a YouTube-on, a videó a kiválasztott időpontban kezdődik.

Időbélyegző kézi hozzáadása a YouTube URL-hez

Időbélyegző egy YouTube-videóban

Ha időbélyeget szeretne manuálisan hozzáadni, lépjen át a böngészőben található YouTube-videóra. Ezután megtalálhatja a videó URL-jét a böngésző címsorában. Ez az az URL jelenik meg, amely a böngészőablak teteje közelében jelenik meg, miután videót tekintett meg a YouTube-on.

Az URL-re támaszkodva két módszer adható időbélyeg hozzáadásához a videóhoz:

& t = 1m30s vagy ? t = 1m30s

Egyszerűen használja az és jelet, ha az URL kérdéses. Például:

watch? v = Sf5FfA1j590 . Rövid URL-ek, amelyek megnevezése: Youtube nincs kérdőjelük, ezért azok szeretnének egy másikat fentebb használni.

Itt van két olyan eset, amely a videó ugyanarra a pontjára mozog:

  • https://www.youtube.com/watch?v=Sf5FfA1j590&t=1h10s
  • https://youtu.be/Sf5FfA1j590?t=1h10s

A kiválasztott idő percek, órák vagy másodpercek lehetnek. Amikor a videónak 56 perc múlva kezdődnie kell, akkor adja hozzá t = 56 m . Ha a videó 12 perc és 12 másodperc, akkor ezt írhatja úgy t = 12m12s . 2 órás, 5 másodperces időbélyegző egyszerre figyelmen kívül hagyhatja a perc mezőt: t = 2h5s .

Időbélyegző hozzáadása a YouTube Megosztás funkcióján keresztül

Időbélyegző egy YouTube-on

Időbélyeget is felvehet a YouTube megosztási lehetőségeinek használatával.

1. lépés:

Lépjen a YouTube-ra böngészőjében.

2. lépés:

Ezután nyissa meg a megosztani kívánt videót, és játssza le, vagy mozogjon az idővonalon, amíg el nem éri azt a pontos pillanatot, amelyet az időbélyegzőben használni szeretne.

3. lépés:

Ezután állítsa le vagy szüneteltesse a videót.

4. lépés:

Koppintson a Ossza meg gombot a megosztási előugró ablak megnyitásához.

5. lépés:

Jelölje be az URL alján található jelölőnégyzetet Kezdd , és opcionálisan állítsa be az időt, ha nem megfelelő.

6. lépés:

Ezután másolja a frissített URL-t a mellékelt időbélyegzővel.

7. lépés:

Ossza meg ezt a legújabb URL-t, és bárki, aki megérinti, megtekinti a videót a megadott időbélyegtől kezdve. Például a A gooniak videó a korábbi példából, az URL így nézhet ki: https://youtu.be/5qA2s_Vh0uE?t=38s.

Következtetés:

Itt található az időbélyeg hozzáadása egy YouTube-videóhoz. Ha bármilyen más módszert vagy tippet szeretne megosztani a cikkel kapcsolatban, akkor ossza meg velünk alább. További kérdéseivel és kérdéseivel ossza meg velünk az alábbi megjegyzés részt!

Olvassa el: