Most kereshet egy adott lapot az iPhone Safari alkalmazásában

Most kereshet egy adott lapot az iPhone Safari alkalmazásában

Elismerem, hogy az iPhone soha nem szűnik meg csodálkozni. Amikor azt hittem, hogy már tudom az összes tulajdonságát, felfedezek egy újat, amely mosolyt csal és kissé megkönnyíti a dolgokat a mai napomon.

A felfedezett trükk nem tűnhet érdekesnek, de ha olyan vagy, mint én, és általában sok füled van megnyitva a Safariban, akkor biztosan értékelni fogod, amit mondani fogok neked.

Ha sok lapot nyit meg az iOS böngészőben, meglehetősen nehéz lehet megtalálni egy olyan konkrétat, amely érdekel minket. Ehhez a szokásos dolog lapozgatni, amíg meg nem találja a megfelelőt. Ez egy lehetőség, de ha mindegyikbe be kell menned, és lapoznod kell, hátha benne van, amit keresel, akkor nagy időre tolvaj lehetsz.

Az iPhone trükkje: Keresés az iOS böngésző összes fülén

Ezzel a trükkel megteheti keresés az összes fül között és sokkal előbb megtalálja, mint amire szüksége van; időt takaríthat meg produktívabb feladatokra fordítva.

A Safari-ban megnyitott összes lap között történő kereséshez a következőket kell tennie:

  1. Nyissa meg a Safarit, és érintse meg az ikont az összes megnyitott fül (a két egymásra helyezett négyzet a jobb alsó sarokban) megtekintéséhez.
  2. Csúsztassa az ujját felfelé és lefelé a képernyőn, amíg egy kereső nem jelenik meg mindenek felett.
  3. Írja be a keresőbe azt a szót vagy szavakat, amelyeket meg kell találnia a különböző fülek között.

Ennek során látni fogja, hogy az összes fül eltűnik-e, amelyek nem tartalmaznak beírt szavakat, ami sokkal könnyebbé teszi a keresést, és lehetővé teszi, hogy sokkal gyorsabban megtalálja azt, amit szeretne.

Zárjon be minden, a keresésnek megfelelő lapot

A keresésnek megfelelő összes fül gyors megtalálásának lehetősége nem ennek a keresőmotornak az egyetlen funkciója. Használhatja arra is zárja be az összes lapot, amely megfelel a keresésnek .

Ehhez meg kell:

  1. A kereséshez kövesse az előző pont lépéseit.
  2. Tartsa nyomva a keresőmező melletti Mégse gombot, amíg meg nem jelenik egy új menü.
  3. Érintse meg a Keresőszavaknak megfelelő fülek bezárása elemet.

Ehhez semmi mást nem tehet, látni fogja, hogy a kereséssel egybeeső összes lap teljesen bezárul-e. Ez nagyon hasznos, ha például egy témát vizsgáltál, és már nincs szükséged fülekre. Ezzel a trükkel pillanatok alatt megszabadulhat mindentől.

Ismerte ezt az iOS lehetőséget? Csak véletlenül fedeztem fel, és nem tagadom, hogy szerettem megtalálni.

Lásd még: Ehhez a villámkábelhez biztosan szüksége lesz rád, és ezen az áron, aki nem venné meg