Az LG V10 nem kapcsol be - mit tehet ez ellen?

Az LG V10 nem kapcsol be:

Néhány ember, aki használja LG V10 jelentse, hogy nem fog bekapcsolni. Annak ellenére, hogy a gomb a szokásos módon világít, de a képernyő fekete marad, és semmi sem jelenik meg. Azt is tapasztalják, hogy az LG V10-es készülékük nem kapcsol be a telefon akkumulátorának feltöltése után. Ez a probléma meglehetősen súlyos és elég irritáló, mert sokkot érezhet, miután megtalálta, hogy a telefon nem kapcsol be. ez a gyakori probléma, hogy a képernyő nem ébred fel.

Javasoljuk, hogy a probléma biztosítása érdekében csatlakoztassa telefonját egy konnektorhoz. Hogy a képernyő nem kapcsol be, az nem lemerült elem miatt van. Találhat néhány lehetőséget a probléma megoldására, hogy a telefont kényelmesen használhassa. Az alábbi magyarázatok néhány lehetőséget kínálnak a telefon bekapcsolásával kapcsolatos problémák megoldására.

Bekapcsológomb:

Az első dolog, amit minden más tanács előtt meg kell vizsgálni. Meg kellene nyomni a Erő gombot, hogy megbizonyosodjon arról, hogy probléma van-e az LG V10 áramellátásával. Az egyik lehetséges megoldás, amellyel megpróbálhatja megoldani a problémát. Vagyis a Bekapcsológomb alig többször annak biztosítására, hogy a Bekapcsológomb normálisan működik. Ha továbbra is megpróbálja ezt a lehetőséget, és nem tudja megoldani a problémát, olvassa el az útmutató többi részét:

Indítás helyreállítási módba és a gyorsítótár-partíció törlése:

Tehát itt vannak a következő lépések, amelyek segíthetnek a LG V10-et helyreállítási módba az okostelefon indításával:

 • Először nyomja meg és tartsa lenyomva a gombot Hangerő-növelő gomb , itthon és Bekapcsológombok ugyanabban az időben.
 • Miután a telefon rezeg, engedje el a bekapcsológomb , miközben továbbra is tartsa lenyomva a másik két gombot, amíg a Megjelenik a helyreállítási képernyő .
 • Használni a Lehalkít gombot, jelölje ki cache partíció törlés és nyomja meg a gombot Bekapcsológomb hogy kiválassza.
 • A gyorsítótár-partíció törlése után az LG V10 automatikusan újraindul.

Indítás csökkentett módba:

Amikor elindul Biztonságos mód csak az alapértelmezett alkalmazásokon fog futtatni. Ez lehetővé teszi, hogy meggyőződjön arról, hogy harmadik féltől származó alkalmazás okozta-e a problémákat. Ehhez a következő lépéseket kell tennie:

 • Tartsa nyomva a Bekapcsológomb , és várja meg, amíg az LG logó megjelenik a telefonján.
 • Miután megjelenik az LG képernyő, kérjük, engedje el a Bekapcsológomb majd nyomja meg és tartsa lenyomva a gombot Lehalkít kulcs.

A biztonságos mód szövege a telefon képernyőjének bal alsó sarkában jelenik meg. A Safe Mode szöveg megjelenik

Gyári beállítások visszaállítása:

Az LG V10 képernyő kijavításának egyik módja nem kapcsol be. Az okostelefon gyári visszaállítása. Ha úgy találja, hogy az érintőképernyő nem reagál, problémát jelent a hozzáférésa menü, vagy esetleg elfelejtettemintazár, akkor továbbra is gyári beállításokat állíthat vissza LG V10 készülékén a hardverkulcsok segítségével. ezek a lépések erre:

 • Kapcsolja ki az LG V10-et.
 • Tartsa nyomva a hangerő növelő gomb , a Home gomb , és a bekapcsológomb ugyanakkor, amíg meg nem látjaaz Androidikon.
 • A Hangerő csökkentésével válassza az adatok törlése / gyári beállítások visszaállítása lehetőséget, majd nyomja meg a gombot bekapcsológomb hogy kiválassza.
 • A hangerő csökkentésével jelölje ki az igen, törölje az összes felhasználói adatot, és nyomja meg a Power gombot a kiválasztásához.
 • Miután az LG V10 újraindult, válassza a bekapcsológombbal.
 • Amikor az LG V10 újraindul, minden törlődik, és készen áll a beállításra.

Jegyzet:

Fontos megjegyezni, hogy az LG V10 gyári alaphelyzetbe állítása előtt készítsen biztonsági másolatot minden fájlról és információról, hogy megakadályozza az adatok elvesztését.

Kérjen technikai támogatást:

Ha egyik módszer sem működik, annak érdekében, hogy az LG V10 bekapcsoljon a töltés után, javasoljuk, hogy vigye vissza az okostelefont az üzletbe vagy egy boltba, ahol fizikailag ellenőrizhető, hogy nincs-e rajta sérülés. Ha bebizonyítják, hogy technikus hibás. Előfordulhat, hogy a csereegység már biztosított az Ön számára, és ez megjavítható. Lehetséges lehetőség az új telefonra történő frissítés vagy a biztosítás cseréje.

Ha azonban az LG V10 átvételét tervezi, ne hagyja, hogy ezek a problémák meggondolják magukat. E problémák többsége a szoftverek miatt van, és a jövőbeni frissítések valószínűleg megoldják őket. Az LG V10 továbbra is az egyik legjobb Android okostelefon, és ha olyan funkciókat keres, mint a tartósság és a nagyszerű fényképezőgép, akkor ez az okostelefon minden bizonnyal remek választás.

remélhetőleg segítséget fog kapni ezekhez a lehetőségekhez.

Ha tetszik ez a cikk, akkor láthatja is; Vegye ki a SIM-kártyát az iPhone 8-ból: Hogyan kell?