Krypton Vs Kodi Jarvis: Miért frissítettünk

Kód

Mit tud a Krypton vs Kodi Jarvisről? Ez év elején a Kodi fejlesztőcsapata, a nyílt forráskódú médiaközpont szoftver bejelentette a szoftver új változatát. A Kodi legújabb verziója azonban a 16. modell volt. Hívjuk Jarvisnek is. Az új modell a 17. verzió, és mi Kryptonnak is hívjuk.

Frissíteni fogjuk Kodi rendszereinket Jarvis-ról Krypton-ra, és örülünk, hogy örülünk a frissítésnek. A mai útmutatóban bemutatjuk a Krypton néhány főbb változását miért frissítettünk . Akkor kezeljük ezt a problémát, amelyet egyes felhasználók nem szeretnek a Kryptonban. Ezenkívül az új felület alapértelmezés szerint előre telepítve van.

Streaming közben használja a VPN-t

Mindig javasoljuk a VPN használatát a Kodi tartalom streamingje során, különösen akkor, ha az Ön kiegészítője élő sporttartalmat kínál. Ennek oka néhány nem hivatalos kiegészítés, amelyek lehetővé teszik, hogy olyan tartalmakhoz férhessen hozzá, amelyek megsértik a szerzői törvényeket a világ egyes részein. Ezenkívül a Kodi nyílt forráskódú, így a felhasználók esetenként kiszolgáltatottnak találhatják magukat a rosszindulatú szereplőkkel vagy hackerekkel szemben.

Egy virtuális magánhálózat (vagy VPN) lefordítja az adatait. Ezután átadhatja egy privát proxy szervernek, ahol dekódolja, majd visszaküldi eredeti címére új IP-címmel. Privát kapcsolatot és maszkolt IP-címet használva senki sem mond el személyazonosságáról.

króm automatikus megnyitási beállítások

Biztonságban maradni a Wi-Fi-n, mintha sokan aggódnának. Míg az internetszolgáltatók nyomon követik és értékesítik a felhasználói információkat, a kormányok észreveszik az állampolgárokat és a hackereket, akik minden gyengeséget keresnek, amelyet kihasználhatnak. Ez is kérdés a videók Kodi használatával történő streamingjével kapcsolatban. A szoftver vörös zászlókat indított el az egész iparágban, köszönhetően számos harmadik féltől származó kalóz tartalmat előállító kiegészítőnek. Az internetszolgáltatók a Kodi felhasználói forgalom figyelemmel kísérésével és a letöltési sebesség fojtásával reagálnak.

A legjobb VPN segít megvédeni az összes fenti fenyegetéstől. A VPN-ek az adatok darabjait is titkosítják, mielőtt elhagynák a készüléket. Mindazonáltal lehetetlenné téve bárki számára az Ön személyazonosságát vagy a telepített elemek megtekintését. Ez az alapszintű biztonság elképesztően hatékony sok feladathoz. Ez magában foglalja a cenzúrás tűzfalak áttörését, a földrajzilag korlátozott tartalmak elérését, és a hordozható eszközök biztonságát a nyilvános Wi-Fi-n.

IPVanish VPN a Kodi számára

IPVanish nagyon jól tudja, hogy a Kodi-felhasználók milyen funkciókat szeretnének a legjobban. A sebesség az elsődleges. Ezenkívül a szolgáltatás gyorsan letölti a több mint 850 szerver széles hálózatát, különböző országokban. Nem számít, hol laksz, lenyűgöző sebességgel tudsz bejelentkezni egy alacsony késésű szerverre. A biztonság szintén kulcsfontosságú, hogy az IPVanish az összes adatot lezárja 256 bites AES titkosítással. Ezenkívül biztonságban tartja személyazonosságát a DNS szivárgásbiztonság és az automatikus kill kapcsoló használatával. Az IPVanish biztonságossá teheti Önt!

Az IPVanish's a legjobb tulajdonságokat tartalmazza:

 • Könnyen használható alkalmazások Windows, Linux, Mac, Android és iOS rendszerekhez.
 • Nulla naplózási irányelv az összes forgalomra a magánélet érdekében.
 • Teljes hozzáférést biztosít a Kodi összes kiegészítőjéhez.
 • Végtelen letöltések és a sebesség korlátozása nélkül.

Az IPVanish 7 napos készpénz-visszafizetési garanciát is kínál. Ez azt jelenti, hogy van egy heted kockázatmentesen elemezni.

isten tekerje le a guillotint

Krypton Vs Kodi Jarvis - Figyelemre méltó jellemzők:

Krypton Vs Kodi Jarvis

A Krypton sok új funkciója apró javítás vagy fejlesztés, így valószínűleg nem feltétlenül veszi észre mindet. Ha akarja, akkor megtekintheti a Végezze el a Github frissítést hogy megtekinthesse az egyes változtatások és az egyes beszélgetések teljes listáját. Másrészről olvassa el a Kryptonra történő frissítés egyszerűsített változatát. Itt van egy rövid összehasonlítás a Krypton Vs Kodi Jarvis között:

Új alapértelmezett bőr

A Kryptonban a felhasználók számára nyilvánvaló változás a program új megjelenése. A régi Confluence bőrt egy korszerű fekete vagy kék téma váltja torkolat néven. A téma egy menüsorral rendelkezik az oldalon, nem pedig az alsó részen, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a képernyőről, és a legjobb stílust vagy színvilágot kínálja, ami azt jelenti, hogy minden oldal egyezik.

Nos, az Estuary skin nagy képernyőkkel rendelkezik, csakúgy, mint a tévék, ezért a legjobb, ha a Kodi van egy Android stick-en vagy ugyanazon az eszközön, amely a tévéhez csatlakozik, és amelyet távirányítóval vezérel. Nem jó, ha kisebb képernyőt próbálsz használni, de ha rád vonatkozik, akkor ne izgulj - az útmutató végén elmagyarázzuk neked, hogyan kell módosítani a bőrt, hogy bármilyen megjelenésű legyen inkább a torkolatát akarod.

Webes felület

A Kodi egyik legjobb tulajdonsága azwebes felület. Ez lehetővé teszi a Kodi rendszer vezérlését számítógépről vagy mobilról, miután meglátogatott egy adott webcímet. Tehát, ha a kanapén ül, nézi a Kodit a számítógépén, miközben vezérli azt például a számítógépéről. A Kodi webes felület azonban nem csak távirányító, hanem a teljes Kodi könyvtár böngészését is lehetővé teszi. Ez magában foglalja a kiegészítőket, és az egész számítógépen történő keresést. Ezenkívül elemeket is felvehet a várólistába, és elmentheti a létrehozott lejátszási listákat.

A Kryptonhoz tartozik az alapértelmezés szerint telepített Chorus2 webes felület is, amelyet érdemes megnézni.

Videó és audio lejátszás fejlesztései

A videomotor jelentős frissítést nyújt, így most számos streaming protokollt támogat, és nagyobb stabilitást biztosít az új fájltípusok lejátszásához. A változás, amelyet észlel, a továbbfejlesztett video- vagy hangszinkronizálás. Tehát most már nem lesz több ilyen bosszantó helyzet, amikor a videó hang elmarad a képtől. A zenetár rendszer is frissült. Emellett gyorsabbá teszi a címkék kaparását és címkék hozzáadását az előadói szerepekhez vagy hangulathoz.

Élő TV és PVR fejlesztések

Számos frissített funkció magában foglalja a PVR vagy az Élő TV funkciókat. A felhasználói felület widgeteket biztosít az Live TV kezdőképernyőjére az utoljára lejátszott csatornák vagy a legutóbbi felvételek számára. Annak érdekében, hogy könnyedén navigálhasson és gyorsan megtalálhassa a megtekinteni kívánt tartalmat. A PVR felhasználói felülete is frissült, sok lehetőséggel csatornák rendezésére, például az utoljára lejátszott csatornák szerint, valamint a PC-n lévő rádió- vagy TV-tartalmak elkülönítésére.

Elérhető a Windows áruházban

Végül fontos megjegyezni, hogy a Kodi már elérhető a Windows Store-ban. Az egyik legnépszerűbb letöltés lesz ott. A Windows Store modell a normál Kodi alkalmazás, egy UWP burkolóba csomagolva, amely megkönnyíti a Windows 10 telepítését vagy letöltését. Továbbá továbbra is használhatja a .exe fájlok telepítésének szokásos technikáját, ahelyett, hogy szeretné. De azoknak a Windows felhasználóknak, akik az alkalmazásokat a Windows Store ökoszisztémában szeretnék kezelni, ez meglehetősen hasznos frissítés.

Módosítsa a Kodi megjelenését Jarvisra - Krypton Vs Kodi Jarvis

Chnage Skins a kodiban

Mindent összevetve rengeteg pozitív változás tapasztalható a Kodiban, miközben a Jarvisról a Kryptonra frissített. Nos, egy dolog, amit kevesen nem akarnak, az a Krypton új megjelenése. A Kodi megjelenését a skin néven ismert csomagok vezérlik. Tartalmaz azonban képeket, betűtípusokat és lépéseket arról, hogyan kell kinéznie a Kodinak. Itt van egy rövid összehasonlítás a Krypton és a Kodi Jarvis között.

A Jarvis alapértelmezett felülete összefolyás néven ismert, és a kezdőlap alatt nagy szalaghirdetés-menüvel rendelkezett. A Krypton legújabb alapbőrét Estuary néven ismerik, és inkább egy menüt kínál a képernyő oldalán, nem pedig praktikusabb, de vizuálisan nem vonzó.

A jó hír az, hogy könnyű vagy egyszerű egy csomó bőrt letölteni vagy telepíteni. Ez magában foglalja a Confluence-t, és bármikor könnyen módosíthatja a Kodi megjelenést.

Miután frissített a Kryptonra, de hiányzik a Jarvis megjelenése, a következőképpen frissítheti:

hogyan lehet letölteni az indigót a kodira
 • Irány a Kodi honlap
 • Költözik beállítások
 • Ezután lépjen ide Interfész beállításai
 • Választ Bőr a bal oldalon található menüből
 • Ezután keresse meg a Bőr a jobb oldalon található dobozban
 • Érintse meg Bőr és megjelenik egy felugró ablak, amely megjeleníti az összes jelenleg telepített bőrt
 • Ha nincs telepítve a Confluence, érintse meg a elemet Szerezz többet…
 • Akkor keresse meg a Összefolyás a felsorolásban említett bőr, amely benépesül
 • Most megerősítheti, hogy szeretné megtartani a változást
 • Most sikeresen megváltoztatja a Kodi megjelenését

Krypton Vs Kodi Jarvis - Kodi Változás Másképp

Ha Jarvis (a Confluence bőr) vagy a Krypton (az Estuary bőr) helyett más megjelenést szeretne, akkor számos más bőrt letölthet vagy telepíthet, hogy kipróbálja őket. Ha friss megjelenést szeretne a frissített Kodi rendszerhez, íme néhány kedvencünk:

Aeon Nox

Ez a bőr a sci-fi rajongóknak szól. Ez egy nagyon lenyűgöző űrtéma, a legjobb űrháttérrel, fehér, szürke és kék színvilággal. A betűtípusok nagyon egyszerűen és egyszerűen olvashatók, és könnyű problémamentesen futtathatja a bőrt olyan könnyű rendszereken is, mint az Android.

Sarkvidék: Zephyr

Az egyik legelegánsabb vagy legjellegzetesebb bőr az Északi-sarkvidék: Zephyr. Fehér árnyékban van jelen, az olvashatóság érdekében egy kicsit fekete és szürke. A szöveg tiszta, tiszta, az ikonok elegánsak vagy minimálisak. A kezdőképernyőt testreszabhatja, hogy a téma személyre szabható legyen. Amikor billentyűzetet, távirányítót vagy játéktáblát használ a Kodi vezérléséhez, próbálja ki ezt a kellemes bőrt.

discord visszavonja a törölt üzenetet

Xperience1080

Ha olyan nagy képernyője van, mint egy tévé, amelyen a Kodit futtatja, de nem akarja a torkolat bőrét, akkor inkább próbáljon meg inkább egy Xperience1080 bőrt. A panel alapú bőrt azonban kifejezetten nagy képernyőkhöz tervezték, amelyek megjelenését és érzetét az Xbox rendszer ihlette. Ha valóban nagy képernyője van, akkor próbálja ki az Xperience1080x verziót, amelyet nagyobb képernyőkre optimalizáltak.

Következtetés:

A Kodi rendszerből Jarvisről (16. verzió) a Kryptonra (17. verzió) való áttérés kétségkívül a legjobb ötlet. Ennek legfőbb oka a video- vagy audiotámogatás változásainak frissítése. Ez azt jelenti, hogy könnyedén lejátszhatja a fájltípusok széles skáláját, és hatékonyan továbbíthatja a különböző forrásokból.

Nos, az új torkolatbőr a legjobb a nagy képernyők számára, és egyszerű vagy tiszta. A jó hír az, hogy könnyedén frissíthet Kryptonra, majd a bőrt Confluence-ig használhatja, hogy a Krypton teljesítményt nyújtsa a Jarvis megjelenésével - ez mindkét világ számára jó.

Frissítettél már Kryptonra? Mondja el nekünk a Kryptonról vagy a Jarvisről szóló gondolatait az alábbi megjegyzésekben!

Olvassa el: