A Roku böngésző használata

Roku böngészőben böngészett az interneten? Igen! telepíthet egy internetes böngészőt a Roku-ra. Hátrányok, hogy a böngészőben található Roku szám korlátozott, és hiányzik a funkciókból.

Továbbá, ha többet szeretne megtudni a Roku böngésző opcióiról, valamint egy olyan módszerről, amely jó webböngészési élményt kínál, akkor merüljön el alább!

Van Roku internetes böngészője?

Miután a streaming eszközt webböngészőként használta, a Roku botok és a set-top boxok nem a legjobb választás.

Amellett, hogy sok éven át létezik (és nem a Roku számos fő versenytársa, akik internetes böngészőket kínálnak a streaming eszközökön). A Roku Channel Store-ban azonban csak két böngésző található. Egyiket sem maga Roku fejlesztette.

Roku webböngésző a Channel Store-ban

Hivatalosan a Roku csatornaboltban elérhető két Roku böngésző, a POPRISM Web Browser vagy a Web Browser X.

Roku webböngésző a Channel Store-ban

Webböngésző X

A csodálatos Roku webböngésző a Web Browser X. A csodálatos szót kissé lazán használjuk. Ha sima és fejlett felületre számít, akkor csalódni fog. Úgy tűnik, hogy az X böngésző az 1990-es évek elején épült. Ez azonban a felület és a betűtípusok meglehetősen régimódi.

Ezenkívül a hálózati oldalak magas renderelésére és formázására is képes. Néhány előre mentett kedvenc (például CNN, Google News és ABC News). Az URL megadása után bármely webhelyet meglátogathat. Hozzáadhatja saját gyakran látogatott webhelyeit a kedvencek listájához.

Ha egy weboldalra szeretne költözni. Egyszerűen használja a távvezérlő jobb vagy bal gombját az oldal linkjeinek áttekintéséhez. Ezután a fel és le nyilakkal mozoghat a szövegben.

A hátrányok miatt a böngésző nem tud videókat lejátszani. Ezenkívül nem tudja kitölteni a felhasználónév mezőket, a webes űrlapokat és a jelszó mezőket.

És még egy figyelmeztetés. A cikk kutatása során letöltöttem az alkalmazást a Channel Store mexikói modelljéből. Azt mondták, hogy az ár 0,00 dollár volt. De miután havi 4,99 USD számlát generált a számlámra. Az áruház amerikai modellje 4,99 dollár / hó árat is felsorol. Tehát van különbség a nemzeti boltok között.

POPRISM webböngésző

Az egyetlen másik Roku böngészés a POPRISM webböngésző. Ennek azonban sok szintje rosszabb, mint a Web Böngésző X.

Ennek köszönhető, hogy képes elolvasni az egyetlen szöveget - nincsenek GUI-k, képek, CSS, JavaScript és így tovább. Bármelyik webhelyet is meglátogatja, csak formázatlan szöveg tömegét fogja megtekinteni.

hogyan lehet megtudni, hogy a rendszerbetöltőm nincs-e nyitva

A böngésző azonban a webhelyek többségének teljesen haszontalan. Körülbelül elfogadható a szöveges fórumok, az RSS-hírcsatornák és más, nagyon szövegigényes tartalmak számára.

Ha a pozitív oldalról beszélünk, a POPRISM Roku böngésző nem próbál meg átverni 4,99 dollárból. Nos, fényes foltokat kell keresnie.

Állítsa be a képernyő tükrözését az internet böngészéséhez a Roku-on

Lehetséges azonban egy Roku böngésző telepítése is, de a rendelkezésre álló javítás korántsem ideális.

A legjobb technika az is, ha a képernyő tükrözését alkalmazza, és egy böngészőt közvetlenül az Android vagy a PC-ről közvetlenül a Roku eszközére továbbít.

hogyan streamelhet nfl játékokat a kodi-n

Webböngésző átküldése a Roku-ba a Windows rendszerből

A csatornaboltban elérhető Roku internetes böngészők helyett az egyetlen másik alternatíva az, ha a képernyő tükrözésével egy böngészőt átküld az Android vagy a PC-ről a Roku-ra.

Ha egy Windows böngészőt szeretne átküldeni a Roku-ra, kövesse az alábbi utasításokat:

1. lépés:

Először ellenőrizze, hogy a Roku legalább az operációs rendszer 7.7 modelljét hajtja-e végre Beállítások> Rendszer> Névjegy . Ha nem, akkor menj át Beállítások> Rendszer> elemre Rendszerfrissítés> Ellenőrizze most és hagyja, hogy a folyamat befejeződjön.

2. lépés:

Windows rendszeren lépjen át a Műveletközpont megérintve a kívánt linket a képernyő jobb alsó sarkában.

3. lépés:

Érintse meg a Csatlakozás csempe. Ha nem tudja azonnal megtekinteni, érdemes megérinteni Kiterjed .

4. lépés:

Engedélyezze a Windows számára a Roku keresését. A folyamat akár 30 másodpercet is igénybe vehet.

5. lépés:

Érintse meg a Roku nevét az eszközök listájában. A kapcsolat szintén automatikusan létrejön.

6. lépés:

Lépjen a webböngészőbe, és kezdjen el szörfözni.

Ha ki szeretné kapcsolni a castingot, válassza a lehetőséget Állítsa le a videót vagy nyomja meg a gombot Kapcsolat bontása Windows rendszeren.

Webböngésző átküldése a Roku mobilra

Ha mobiltelefonjáról vagy táblagépéről böngészni szeretne az interneten a Roku-on, kövesse inkább ezeket a lépéseket:

1. lépés:

Menjen át Android-jához Beállítások kb.

hogyan nyitható meg egy számfájl egy pc-n
2. lépés:

Ezután lépjen ide Csatlakoztatott eszközök> Új eszközök párosítása .

3. lépés:

Várjon egy darabig, amíg az Android megtalálja a Roku streaming botot vagy set-top boxot.

4. lépés:

Kattintson a Roku nevére, és várja meg, amíg a kapcsolat megkezdődik.

5. lépés:

Menjen át arra a webböngészőre, amelyet használni szeretne a Roku-n.

Még a képernyő tükrözésének is vannak hátrányai

Sajnos a böngésző Roku-ba történő átküldésének is vannak hátrányai.

Kezdetben a Roku képernyő tükrözése a Miracast technológiától függ. Ez azt jelenti, hogy csak Android-eszközök vagy a Windows képes natív módon átküldeni a képernyőjüket. Az iOS és a macOS sem kompatibilis a Miracast-szal. Ez azt jelenti, hogy egy harmadik féltől származó alkalmazást szeretne használni ugyanazon eredmény eléréséhez. A legjobb harmadik féltől származó alkalmazás, amely Mac vagy iPhone képernyőjét Roku-ra átküldi AirBeamTV .

A Miracast nem megbízható protokoll. Megnyílik a lemaradás, a hippik nélküli kapcsolat, a sikertelen párosítás és más problémák.

Végül a képernyő tükrözés azt jelenti, hogy szeretné nak nek) hagyja a képernyőt az öntőeszközön végrehajtani b) használja a casting eszközt a webböngésző vezérléséhez.

Miután a casting eszközt használta a böngésző vezérléséhez, valószínűleg nem jelent problémát egy videó megtekintése után. De az aktív böngészéshez nehéz meglátni, hogy a casting milyen előnyökkel járna csupán a fő eszköz használatával szemben. Csak fontolja meg, hogy meg szeretné nézni az eszköz képernyőjét, hogy megnézze, mit csinál.

A hátrányok ellenére azonban, ha valóban egy teljes funkcionalitású böngészőt szeretne a Roku eszközén, akkor a képernyő tükrözés a legjobb választás.

Következtetés:

Itt van minden a Roku böngészőkről. Ha bármilyen más dolgot szeretne megosztani a cikkel kapcsolatban, akkor ossza meg velünk alább. További kérdéseivel és kérdéseivel ossza meg velünk az alábbi megjegyzés részben!

Olvassa el: