Hogyan állítsuk be az MTP-t alapértelmezett USB-kapcsolatként a Marshmallow-ban

Frissítés (2015. december 4.): Ha rootolt és Xposed rendszert telepített eszközére, akkor használhatja a Használjon USB-t a Marshmallow Xposed használatához modul a MTP alapértelmezett USB-ként Marshmallow futó eszközén.

Az Android 6.0 Marshmallow rengeteg újdonsággal és csapdával jár, hasonlóan a SystemUI Tunerhez, ami rendkívüli, azonban nem minden előnyös a legfrissebb Android-kisütésnél.

Állítsa az MTP-t alapértelmezett USB-ként

Amikor Android-eszközét PC-hez csatlakoztatja, fájlokat kell továbbítania és egyben fel kell töltenie. Bárhogy is legyen, az Android 6.0 Marshmallow esetében az alapértelmezett kapcsolati beállítás mintha töltötte volna. Az értesítési sávon az MTP lehetőséget kell választania a fájlok átvitelének lehetőségére. Ez egy további előrelépés, amelytől nagyobb részünk stratégiai távolságot szeretne tartani.

Úgy gondoltuk, hogy lesz egy egyszerű módszer MTP alapértelmezett USB-ként , mégis tragikus módon nincs ilyen beállítás. Alapvetően nem állíthatja be az MTP-t alapértelmezett kapcsolatként a Marshmallow-ban.

Egyszerűen bízik abban, hogy az XDA-ban az áldott emberek felfedeznek valami (gyökerű) csapdát, hogy ezt megkerüljék. Vagy meglepően jobb! Gondoljon egy Xposed modulra, amely az MTP-t alapértelmezettként beállíthatja a Marshmallow-ban. Mégis, akkor meg kell kapnunk Xposed a Marshmallow-ra először dolgozik. Phew!

Ha bármilyen megoldást talál erre, mondja el nekünk az alatta található megjegyzések szakaszban