A helyi alkalmazásfejlesztés költségei VS offshore

A mobilalkalmazások ereje a különféle iparágak széles skáláján érződik, a kiskereskedelemtől és a közlekedéstől a szépségig és az egészségügyig. Valójában a számunkra 2020-ban bemutatott egyedülálló kihívások nyomán az alkalmazásfejlesztés és a felhasználói tapasztalatok előtérbe kerültek a globális kereskedelemben, több nagyvállalat kérdezte, hogyan működhet számukra a digitális csatornák innovációja.

Természetesen az alkalmazásfejlesztés nem könnyű teljesítmény a kisebb vállalkozások számára számtalan okból, beleértve alkalmazás fejlesztési költségei valamint az összes speciális kutatás és munkaerő, amely hajlamos az alkalmazásfejlesztésre.

A kisvállalatok számára lényegében két lehetőség áll rendelkezésre az alkalmazásfejlesztés terén: a helyi (vagy onshore) és az offshore fejlesztés. Melyik a legjobb a vállalkozásod számára? Olvassa tovább, hogy megtudja.

VS offshore

Hogyan lehet törölni a Win telepítőfájlokat Windows 10

Helyi alkalmazás fejlesztése

Előnyök

Egy helyi fejlesztői csoporttal megfelelően le tudja írni az alkalmazással szemben támasztott elvárásait, valamint meghatározhatja, hogy az alkalmazás milyen szerepet játszik a fogyasztó személyes életében. Lehet gyakorlati résztvevője a tervezési gondolkodási folyamat alkalmazásának fejlesztése, vagyis lényegesen kevesebb esélye lesz a téves kommunikációnak, amely negatívan befolyásolhatja a végtermékét.

Hátrányok

Az egyetlen kirívóan átlátható hátrány a helyi csapat meglétével szemben az, hogy általában többe kerül egy helyi fejlesztői csapat vagy iroda támogatása, mint offshore fejlesztők alkalmazása. Ha vállalkozása minimális művelet, akkor nem biztos, hogy van pénze szakképzett helyi csapat alkalmazásához.

Offshore alkalmazás fejlesztés

Előnyök

Ha egyszerű, egyszerű kivitelű kis alkalmazást szeretne összeállítani, akkor egy offshore fejlesztő tökéletesen megfelelhet Önnek. Hasonlóképpen, ha esetleg csak össze akar állítani egy prototípust UX vagy egyéb piackutatás, csak annak igazolására, hogy valóban van-e igény az alkalmazásra, akkor az offshore fejlesztővel való konzultáció kiváló módszer lehet annak biztosítására, hogy termékét még mindig elfogadható áron lehessen előállítani. Ha onnan bővíteni szeretné koncepcióját, akkor bármikor felveheti a helyi csapatot.

módosítsa a bluetooth név ablakokat 10

Mivel egy offshore fejlesztő kevésbé valószínű, hogy széles körben kommunikálhat veled az alkalmazás tervezési folyamata során, akkor arról is gondoskodnia kell, hogy az alkalmazás tervezési tervei hihetetlenül tömörek és részletesek legyenek. Megállapíthatja, hogy a tervezés ilyen fokú aprólékossága eleve támogathatja üzleti tervének kidolgozását, és elősegítheti a felvonómagasság finomhangolását a potenciális befektetők számára. A legrosszabb, amit bármely vállalkozó tehet, az, hogy elrontja saját küldetésnyilatkozatát. Ha offshore fejlesztővel dolgozik, nagy az esély arra, hogy pontosan tudja, mi ez a küldetés, valamint pontosan mit is kínál terméke a fogyasztók számára, mivel feltétlenül szükséges volt megtalálni a tökéletes szavakat az alkalmazás első napján. fejlődés.

Hátrányok

Mivel a kommunikáció előny lehet az offshore fejlesztőkkel, egyúttal nagy hátrány is lehet. Számtalan olyan eset van, amikor az offshore fejlesztők alárendelt munkát készítettek pusztán a téves kommunikáció és esetleg apátia miatt. Bonyolult lehet részletes projektfrissítéseket kapni az offshore fejlesztőktől, ami azt jelenti, hogy alkalmanként a vállalkozások tulajdonosai hetekig vártak a munkára, hogy csak hiányosan és olyan szinten küldhessék vissza őket, amely a szervezet elvárásainak megfelelőnek tekinthető. Azt kell azonban mondani, hogy az offshore fejlesztők alkalmazásával járó kockázatokat nagymértékben csökkenteni lehet azáltal, hogy független kutatásokat végeznek minden olyan fejlesztővel kapcsolatban, amely érdekelheti Önt. bármely offshore fejlesztő vállalása.

a feladatkezelő az összes felhasználó folyamatát mutatja

Mit kell még figyelembe venni?

Mint minden digitális induló vállalkozás esetében, sokat kell gondolkodnia a terjeszkedési tervein és lényegében azon, hogy milyen lesz a vállalata jövője. Ha azt akarja, hogy több általános költségbe fektessen be, és látja, hogy végül irodai helyet állít össze az összes házon belüli alkalmazottja számára, szeretné, hogy az alkalmazás-fejlesztő csapata részese legyen ennek a környezetnek? Ha az offshore fejlesztés mellett dönt, ez a természet nem biztos, hogy lehetőséget kínál az Ön számára.

A terjeszkedés mellett azt is érdemes megfontolni az alkalmazás karbantartási költségei , például szerver díjak, harmadik féltől származó e-mail tárhely díjak és egyéb szolgáltatások, amelyek relevánsak lehetnek a mobilalkalmazás folyamatos karbantartása szempontjából. Ezeket a költségeket nem csak a költségvetésbe kell beleszámítania, hanem azt is, hogy miként szeretné nyomon követni ezeket a folyamatos költségeket. A házon belüli csapattal sokkal egyszerűbb feladat lehet a költségek nyomon követése. Csak fel kell mérnie, hogy ez az egyszerűsítés megéri-e a bérszámfejtésen szereplő további neveket.

~

Függetlenül attól, hogy melyik utat választja, mindenképpen végezzen átfogó UX-kutatást az alkalmazás kiadása előtt annak biztosítására, hogy a késztermék ne csak a fogyasztói bázist vonzza, hanem valós eredményeket is generáljon.