Cast & Mirror iOS-eszközök Firestickhez - oktatóanyag

Hogyan lehet tükrözni az iOS eszközöket a Firestickhez

Tükrözni szeretné az iOS-eszközöket a Firestickre? Ha az iOS-eszköz tükrözésére törekszik a nagy képernyőn, de még nincs Apple TV-je? Ne aggódjon - ha Ön Firestick-tulajdonos, elmagyarázzuk Önnek, hogyan használhatja zökkenőmentesen a két eszközt együtt órákig tartó otthoni szórakozáshoz.

Természetesen úgy tűnik, hogy a Fire Stick eszközök vagy az Amazon Fire TV-je bármit megtehet. Használhatja őket ingyenes filmek közvetítésére, sportnézésre, élő tévékészülékre, játékokra és még sok minden másra is. Emellett új alkalmazásokat is tölthet a Fire Stick-re.

A Fire TV egy rejtett funkcióval is rendelkezik, amely robusztusabbá teszi: a képernyő tükrözését. A megfelelő beállítás használatával a számítógépéről a Fire TV-be is streamelhet tartalmat, vagy az iPhone képernyőjét a Fire TV-be is továbbíthatja.

Ma megtanuljuk, hogyan tükrözheti iOS-eszközeit. Ez magában foglalja mind az iPhone-t, mind az iPad-et, közvetlenül a TV-készülékére az Amazon megbízható Fire Stick hardverével.

Cast iOS-eszközök [iPhone és iPad] a Fire Stick-re

Az Amazon megkönnyítette vagy egyszerűvé tette a tartalom közvetlen átküldését / tükrözését a Fire TV-be. Azt akarja, hogy a legkülönfélébb eszközök legyenek beépítve a hardverbe.

A dolgok kissé megnehezülnek, amikor az operációs rendszer támogatásáról beszélünk. Másrészt az Apple különféle protokollokat használ az tartalom átküldéséhez vagy tükrözéséhez az iOS-eszközökről az Android-alapú eszközökre.

Mit tud a tükrözésről, a streamingről és a castingról?

Tükör iOS-eszközök

Sok kifejezés használatos az egyik eszköz tartalmának másolására. Tükrözés vagy casting talán a leggyakoribb.

  • Tükrözés - Az egyik eszköz tartalmának (iPhone, iPad) felvétele és együttes megjelenítése egy másik eszközön (Firestick). Két képernyő gyakorlatilag ugyanúgy működik.
  • Öntvény - Olyan, mint a tükrözés, de általában a Chromecast kontextusában használják. A tükrözéshez hasonlóan a casting is elég lehet bizonyos videók lejátszásához, de legfőbb gondja csak az egyik képernyő megjelenítése egy másik eszközön.
  • Folyó - Kifejezetten arra tervezték, hogy HD minőségű filmeket küldjön egyik eszközről a másikra, például hangot. Hatalmas hardverre van szüksége, nem csak a tartalom tükrözéséhez, mivel a folyamat során túl sok adat kerül mozgatásra.

Általánosságban elmondható, hogy a streaming hatékony módja az iOS-eszközön lejátszott videók nagy képernyős TV-n történő megtekintésének.

Ha webhelyet vagy képeket szeretne megmutatni valakinek, és nem érdekli, hogy egy kis iPhone képernyő körül tolakodjon, akkor a tükrözésre van szüksége.

Ha tükrözni szeretné az iOS eszközöket, merüljön lejjebb!

Otthoni Wi-Fi

A Fire TV-t és az iPad / iPhone készüléket ugyanarra a Wi-Fi hálózatra kell csatlakoztatni a tartalom tükrözése érdekében. Alternatív megoldásként nem tükrözheti az egyik helyen található iOS képernyőt egy másik TV-vel.

Ez egy egyszerű biztonsági óvintézkedés, amely megvédi készülékét a hackerektől az eszközök átvételétől. De biztosítja a HD minőségű tükrözést is, ha a két eszköz ugyanazt a kapcsolatot használja.

iOS változatok

Nem számít, melyik iOS-eszköz van a tulajdonában, egy iPad, iPhone, iPad Air, iPod vagy iPad Mini, könnyen tükrözheti vagy összekapcsolhatja a tartalmat az alábbi irányelvek használatával. Az egyetlen kérdés, hogy egyes castingalkalmazások működéséhez iOS 9 vagy újabb verzió szükséges.

ares varázsló telepítési hiba
Két alkalmazás és eszköz

Az alábbi összes casting megoldásnak ugyanazt az alkalmazást kell telepítenie vagy letöltenie két eszközre: az egyiket iPad-jén vagy iPhone-ján, a másikat pedig a Fire Stick-en. Mivel ez lehetővé teszi a szoftver számára, hogy leküzdje a képernyők tükrözéséhez használt Amazon vagy iOS hardver protokolljainak különbségeit.

Az alkalmazások biztosítják, hogy minden hatékonyan menjen, de ennek megvalósításához könnyen kommunikálhatnak vagy hozzáférhetnek az eszközök között.

AirPlay

Az AirPlay az Apple technikája, amely tükrözi vagy tartalmat továbbítja egyik eszközről a másikra. Nagyon könnyen használható, ha rendelkezik Apple TV-vel, iPad-del vagy iPhone-szal. Az AirPlay azonban nem tudja támogatni a Fire TV-t, ezért külön alkalmazásokat kell telepítenünk vagy letöltenünk, csak hogy a képernyő tükrözése működjön.

Különböző módok az iOS-eszközök tükörképének tükrözéséhez

IOS-eszközök átküldése és tükrözése

Ideje telepíteni néhány alkalmazást! Az alábbiakban felsorolt ​​javaslatok bármelyike ​​megkönnyíti a tartalom tükrözését vagy átküldését egyik hardverről a másikra. Ha tükrözni szeretné az iOS eszközöket, merüljön lejjebb!

AirBeamTV tükröző vevő

Az AirBeamTV Mirroring Receiver alkalmazása kétségtelenül a legjobb iOS casting lehetőség. Mindazonáltal az összes iOS-eszközzel már a dobozon kívül működik. Támogatja a Mac PC-ket és a laptopokat is.

Az AirBeamTV mindent átad a zenétől a videókon, fényképeken, képernyőképeken és még sok minden máson, kábelek és egyéb hardverek nélkül. Az iOS Chromecast alternatívájaként ismert, és varázslatként is működik. Szeretne több módot tükrözni az iOS-eszközökre? Merülj lejjebb!

Meg szeretné vásárolni az alkalmazás teljes változatát a használatához. De ahelyett, hogy semmi sem állna közted és az iOS között a TV képernyőjének tükrözésében.

Ha be akarja indítani az AirBeamTV casting alkalmazást, először töltse le azt a Fire TV-re. Ezután vásárolja meg és telepítse a Mirror for Amazon Fire TV alkalmazást iOS-eszközeire. Amikor mindkét alkalmazás fut és csatlakoztatva van, tükrözheti a Mac vagy iOS eszköz tartalmát a Fire Stick-re.

Videók és tévékészülékek a tűz TV-hez

Valahányszor iOS és Fire TV eszközöket telepít, a Video & TV Cast lehetővé teszi, hogy az iPad vagy iPhone tartalmát közvetlenül a tévére továbbítsa.

Nézzen videókat, ellenőrizze az élő sportokat, ossza meg fényképeit vagy zenéit a Fire Stick-en, mindezt csak pár kattintással. Az alkalmazás ingyenesen használható, és prémium kiadást kínál, sok alapvető extrával.

Töltse le vagy telepítse Videók és tévékészülékek iOS rendszerhez először, majd állítsa be a készüléken. Ezután engedélyezheti a Fire TV-t, és telepítheti az alkalmazást az Amazon-ról. Amikor mindkét alkalmazás be van kapcsolva és csatolva, válassza ki, hogy melyik tartalmat szeretné streamelni az iOS-eszközökön, és a Video & TV Cast elvégzi a többit.

WebTV

Az iWebTV alkalmazás csúcskategóriás tükrözési megoldást kínál minden iOS és Fire TV tükrözéshez. Az alkalmazás azonban kiváló minőségű video streaminget nyújt. 1080p, 720p és 4K filmeket is tartalmaz.

Videoformátumok széles skáláját is támogatja, nem csak az mp4-et, mint sok más casting alkalmazást. Ezenkívül új tartalmat is felvehet a listájába a lejátszás megszakítása nélkül.

A tükrözés ugyanolyan egyszerű, mint az alkalmazás letöltése és a játék ütése. Nos, ez teszi a legjobb megoldást azok számára, akik minden probléma nélkül megpróbálják az iPhone-tartalmakat televíziójukba juttatni.

Ha használni kívánja az iWebTV szolgáltatást, kezdje az alkalmazás iOS rendszerre történő telepítésével. Ezután töltse le az iWebTV alkalmazást a Fire TV-hez úgy, hogy közvetlenül az eszközön keresi, vagy megosztja a fenti linken keresztül. Ha mindkét alkalmazás csatlakoztatva van, lépjen az iOS verzióra, majd válassza ki a lejátszani kívánt videókat.

AllConnect For Fire TV

A könnyű, egyszerű tükröző alkalmazás pontosan azt teszi, amit szeretne: tükrözhet vagy átküldhet tartalmat iPhone készülékéről a Fire TV-be. Használhatja olyan videocsatornák böngészésére is, mint a Vimeo vagy a YouTube, majd mindent megoszthat a TV-készülékén néhány koppintással.

Továbbá streamelhet mp3 vagy FLAC zenefájlokat, felhasználhatja Kodi vagy Plex tartalom átküldésére, és fájlokat is lejátszhat a háttérben, miközben sok tartalmat böngész. Nincsenek trükkök vagy szóváltások, túl sok egyszerű streaming az iOS-ről a Fire TV-re. Szeretne több módot tükrözni az iOS-eszközökre? Merülj lejjebb!

Ha az AllConnect alkalmazást szeretné használni, telepítse vagy töltse le az alkalmazást az iOS rendszerhez. Használata ingyenes, de tartalmaz néhány hirdetést, valamint korlátokat szab a különféle eszközökhöz, amelyekhez csatlakozhat. Mindkettő eltávolítható az alkalmazáson belüli vásárlás révén.

Ezután telepítse vagy töltse le az AllConnect alkalmazást a Fire TV-hez. Ha a szoftver mindkét számítógéphez csatlakoztatva vagy csatlakoztatva van, adjon hozzá tartalmat az iOS rendszeren, és indítsa el a tükrözést.

AirPlayMirror vevő

Az AirPlayMirror egy egyszerű vagy egyszerű, minden célt tükröző alkalmazás, amely a Fire TV-hez vagy az összes iOS-eszközhöz használható. Segítségével egyszerre akár négy Apple eszközről is átküldheti, megtekintheti a Netflixet vagy a YouTube-ot, és lejátszhat bármilyen médiatartalmat Mac-ről vagy iPhone-ról, beleértve a képeket, fényképeket és videókat.

Az alkalmazás nem ingyenes, de ingyenes 15 perces próbaverzióval rendelkezik, így könnyedén kipróbálhatja a dolgokat, mielőtt a teljes változatot megszerezné.

Az AirPlayMirror egészen más, mint sok más alkalmazásnál. Először telepítse vagy töltse le a Fire TV-re. Menjen át az alkalmazásba, és engedélyezze készülékét vevőként, majd vegye be iPhone-ját, és kapcsolja be az AirPlay-t.

Válassza ki a Fire TV-t az AirPlay vevők listájáról. Egyszerűen csatlakoztassa az eszközöket, majd válassza ki a tartalmat az iOS hardverén, és kezdeményezze a tükrözést.

Reflektor 2 - AirPlay vevő

A Reflector 2 az Apple AirPlay technológiájának előnyeit kihasználva lehetővé teszi, hogy iPad vagy iPhone képernyőjét bármilyen mobileszközre továbbítsa. Tartalmazza a Fire Stick-et vagy a Fire TV-t.

Használata olyan egyszerű, mint az alkalmazás telepítése vagy letöltése, az AirPlay engedélyezése, majd a TV-n megjeleníteni kívánt audio, video vagy vizuális kép kiválasztása. A reflektor nagyon költséges. Szeretne több módot tükrözni az iOS-eszközökre? Merülj lejjebb!

Ha használni szeretné a Reflector 2 alkalmazást, kezdje el az alkalmazás telepítésével a Fire TV-hez. Telepítse vagy töltse le, és állítsa a Fire TV-t vevőnek. Ezután megragadhatja iOS-eszközét, és áttérhet az AirPlay felületre.

Válassza ki a Fire TV-t a vevők listájából, majd válassza ki a leadni és élvezni kívánt tartalmat.

AirReceiver

Az alkalmazás lehet a legnehezebb a sok közül. De sokféle funkcióval pótolja. Az AirReceiver segítségével tükrözheti vagy streamelheti mind a zenét, mind a videotartalmat iOS-eszközeiről HD minőségben. Viszont lehúzhat médiát a NAS-kiszolgálóról, YouTube-tartalmat küldhet közvetlenül a tévéjére, futtathatja az alkalmazást a háttérben, miközben sorba állít vagy több tartalmat szerkeszt, és így tovább.

Ez is nagyon költséges, de megéri számos olyan funkcióval, amelyek az Ön rendelkezésére állnak. Mindössze annyit kell tennie, hogy letölti vagy telepíti az alkalmazást az Amazon AppStore-ból. Futtassa, majd állítsa be a Fire TV-t aktív vevőként. Ezután szerezze be az iOS-eszközt, és lépjen tovább az AirPlay-re. Válassza ki a Fire TV-t célként, majd válassza ki a tükrözni kívánt tartalmat.

Védje adatait és biztonságát VPN-en keresztül

A Vpn elrejti személyazonosságát

A VPN elrejtheti online tevékenységünket, amint azt korábban mondtuk. Ez magában foglalja a következőket: a keresett kifejezéseket, amelyeket a Google-ban és bárhol másutt keres, az URL-linkeket, amelyeket beír, stb. Ezenkívül elrejti a letöltött vagy telepített fájlokat, a gyakran látogatott webhelyeket és mindent, amit kiválaszthat vagy kiválaszthat streamelni. A VPN azonban képes elrejteni, amit csinál, amikor videojátékokat játszik, használja a közösségi médiát és kölcsönhatásba lép az alkalmazásokkal. Röviden, ez azt jelenti, hogy a VPN lehetetlenné vagy nehézzé teheti annak visszakövetését vagy nyomon követését, amit Önnek tett vissza. Ennek két módja van:

Nord VPN

A hatalmas szerverhálózaton túl a NordVPN egyszerre gyors és biztonságos. Minden a 256 bites AES titkosítással kezdődik, ami annyira nehéz, hogy egy szuperszámítógépnek évmilliókra lenne szüksége, hogy csak egy jelszót törjön meg. Specifikus protokollok tartalmazzák az OpenVPN csúcskategóriás UDP és TCP protokolljait. Valamint az SSTP: olyan technológia, amely képes legyőzni a legkeményebb cenzúraszűrőket is. Szeretne sok mindent tudni arról, hogy mit rejt a VPN?

A naplózási házirend is légmentesen zárható le, soha nem tárolják a forgalmat, az IP-címeket, az időbélyegeket, a sávszélességet vagy a böngészési előzményeket. Végül, de nem utolsósorban a NordVPN holdingtársasága Panamában található, amely egy semleges ország. Ez valójában azt jelenti, hogy a világ nagy kormányai nem tehetnek semmit az adatok kikényszerítéséről a NordVPN-ből.

Surfshark

A Surfshark a legerősebb és legfejlettebb titkosítást kínálja a 256-AES-GCM titkosítás révén. Nos, a kriptográfiai szakemberek gyakorlatilag feltörhetetlenek. Emellett kétségkívül a kereskedelemben kapható legerősebb.

pár nélküli almaóra iPhone nélkül

Segíthet elrejteni a számokat az interneten, a Surfshark homályos lehetőséget kínál minden 700+ szerverükön.

Következtetés:

Itt olvashat mindent az iOS-eszközök tükrözéséről a Firestickre. Nos, a legjobb alkalmazás lehetővé teszi az iOS-eszközök tükrözését.

Hasznos ez a cikk? Tudsz más alternatív módszert az iOS-eszközök tükrözésére a Firesticken? Ossza meg velünk gondolatait az alábbi szakaszban található megjegyzésben. Ezenkívül további kérdéseivel és kérdéseivel tudassa velünk az alábbi megjegyzés részben!

Olvassa el: