A legjobb Windows 10 fájlkezelő - áttekintés

A legjobb Windows 10 fájlkezelőt keresi? Ha igen, merüljön lejjebb. A Microsoft Windows operációs rendszere beépített File Explorer programot kínál a fájlkezeléshez. Az alapértelmezett fájlkezelő segítségével azonban könnyen elérheti a lemezmeghajtóra mentett tartalmat. Az alapértelmezett fájlkezelő azonban nagyon ajánlott. Van néhány elképesztő funkciója a harmadik féltől származó fájlkezelő alkalmazásokhoz képest.

Egy másik érdekes dolog a Windows File Explorer felhasználói felülete. Alig változtattak rajta egy-két alkalommal. Nagyon sok Windows 10 fájlkezelő szoftver érhető el az interneten. Mivel sok csodálatos funkciót kínál, mint az alapértelmezettekhez képest. Tehát, ha harmadik féltől származó fájlkezelő eszközöket szeretne a Windows rendszerhez, akkor jó helyen jár.

A legjobb Windows 10 fájlkezelő:

Ebben az útmutatóban megemlítünk néhány legjobb csodálatos Windows 10 fájlkezelő alkalmazást. Ezek az alkalmazások rengeteg funkciót kínálnak a natívhoz képest. Tehát fedezzük fel a Windows 10 PC legjobb fájlkezelőit.

FreeCommander

FreeCommander-Windows 10 fájlkezelő

A FreeCommander egy ana és ingyenes fájlkezelő alkalmazás, amelyet a Windows 10 számítógépén használhat. A legjobb dolog a FreeCommanderben nagyon könnyű. Ezenkívül minden olyan funkciót beburkol, amelyet egy fájlkezelő szeretne. Ahelyett, hogy csak fájlokat továbbítana a fájlok köré, a FreeCommander lehetővé teszi az Android felhasználók számára a fájlok felosztását és egyesítését, a fájlok kibontását vagy kibontását, a kötegelt átnevezést, a megosztott fájlokat stb.

Letöltés: FreeCommander

Q-dir

Számos Windows fájlkezelő alkalmazás azonban kétpaneles felületre támaszkodik. Tehát a Q-dir a 4 ablaka segítségével megszegi a szabályokat. Ez egy teljesen ingyenes fájlkezelő alkalmazás a Windows számára, amelyet biztosan szeretsz. A Q-dirben az a legjobb, hogy nagyon könnyű. Nem csak ez, hanem a kezelőfelülete is megegyezik a Windows XP fájlkezelőjével. A Q-dir használatával azonban elvégezhet minden alapvető fájlkezelő dolgot. Mint például a fájlok átvitele, átnevezés, kibontás a fájlokba stb.

Letöltés: Q -neked

Fájl böngésző

Fájl böngésző

Nos, ha könnyen használható és ingyenes Windows fájlkezelő-csere után kutat, akkor valószínűleg a Fájlböngésző lesz a legjobb megoldás az Ön számára. A legjobb dolog a Fájlböngészőben az, hogy az anyagtervezéssel érhető el, és ezután elvégezhet minden fájlkezelő dolgot. Ehelyett a Fájlböngésző füles böngészést és különféle tématámogatást kínál.

Letöltés: Fájl böngésző

Explorer ++

Az Explorer ++ sok csodálatos funkcióval rendelkezik, vagy egy nyílt forráskódú fájlkezelő alkalmazás. A Windows fájlkezelő alkalmazás egészen más, mint a cikkben említett összes többi. Az Explorer ++ for Windows kettős ablaktáblával is megkeresheti a számítógépre mentett fájlokat, és a OneDrive integrációját is kínálja. Ehelyett a Windows fájlkezelő alkalmazása is kínál néhány testreszabási lehetőséget.

ps4 ce-36244-9

Letöltés: Explorer ++

Metróparancsnok

metro commender-Windows 10 File Manager

Nos, hasonlóan az összes többi File Manager alkalmazáshoz, a Metro Commander is függ a kettős panel nézetétől. A Metro Commander kettős panel nézete azonban jó fájlkezelési élményt is kínál, és segíthet a fájlok azonnali megtalálásában. Ehelyett a Metro Commander támogatást nyújt a zip eszközökhöz, a témákhoz, a felhő támogatáshoz, az FTP-hez stb. stb.

Letöltés: Metróparancsnok

Directory Opus

A Directory Opus egy csodálatos fájlkezelő szoftver, amely elérhető a Windows operációs rendszerhez. Találd ki? A Directory Opus tiszta felülettel érkezik, és kétféle megtekintési lehetőséget biztosít a felhasználóknak. Ilyen például a dupla vagy az egy panel. A Windows alapértelmezett fájlkezelőjéhez hasonlóan a Directory Opus lehetővé teszi a felhasználók számára a különböző könyvtárak megnyitását is. Ehelyett a Directory Opus egy robusztus keresési lehetőséget kínál, amely fájlokat keres a könyvtárak között.

Letöltés: Directory Opus

Teljes parancsnok

Teljes parancsnok

A Total Commander egy másik legjobb Windows 10 fájlkezelő szoftver, amelyet most használhat. A Total Commander jó tulajdonsága, hogy kompatibilis az összes főbb formátummal, és tömörített fájlokat is képes olvasni különösebb eszköz nélkül. Ehelyett a Total Commander tartalmaz néhány fejlett funkciót, például felhőalapú tárhelyet stb. A Total Commander azonban lehetővé teszi a felhasználók számára az egyes fájlátvitelek folytatását, szüneteltetését és sebességkorlátozását.

Letöltés: Teljes parancsnok

Egy parancsnok

Ha a natív Windows fájlkezelő számára a legjobb lehetőséget keresi, akkor a One Commander valószínűleg kiváló választás az Ön számára. A One Commander másik legjobb tulajdonsága, hogy teljesen ingyenes, és nem jelenít meg hirdetéseket. Ehelyett a One Commander két világos vagy sötét témát kínál a felhasználóknak. A File Explorer minden funkciójára számíthat a One Commander használatával is.

Letöltés: Egy parancsnok

FileVoyager

FileVoyager-Windows 10 fájlkezelő

A FileVoyager egy másik csodálatos fájlkezelő szoftver a Windows számára, amely kettős panel elrendezéssel rendelkezik. A FileVoyager további csodálatos eleme, hogy minden fájlműveletet végrehajt, például a fájlok átnevezését, áthelyezését, összekapcsolását, eltávolítását stb.

Letöltés: FileVoyager

Többparancsnok

Ha a natív Windows File Explorer számára a legjobb lehetőséget keresi, akkor valószínűleg a Multi-Commander a legjobb választás az Ön számára. Találd ki? Az összes többi fájlkezelő szoftverhez hasonlóan a Multi-Commander kettős panel elrendezéssel rendelkezik. A Multi-Commanderben az a legjobb, hogy rengeteg plug-in vagy eszköz található, amelyek segítik a felhasználókat a mappák vagy fájlok kezelésében.

Letöltés: Többparancsnok

xPlorer2

xPlorer2

Az xPlorer2 azoknak szól, akik a Windows fájlkezelő alapértelmezett cseréjét keresik, miközben kezelik a sebességet, az egyszerűséget és a hatékonyságot. Az xPlorer2 egy amianzg és egyszerű fájlkezelő a Windows 10 számára, amely kettős ablaktáblát biztosít. Emellett tartalmaz néhány alapvető fájlkezelő funkciót, például fájlok átvitele vagy böngészés. Ehelyett az xPlorer2 néhány speciális funkcióval is rendelkezik, például fájlfelosztás, aprítás, fájlösszevonás stb.

Letöltés: xPlorer2

Fregatt3

Nos, ha egyszerű fájlt keres, de mégis hatékony fájlkezelőt használ a Windows 10 számára, akkor valószínűleg a Frigate3 lesz a legjobb választás az Ön számára. Találd ki? a Frigate3 segítségével hatékonyan rendezheti vagy kezelheti fájljait is. Ezenkívül elképesztő funkciókat kapott, például FTP fájlkezelés, hálózati támogatás, fájltömörítés stb.

Letöltés: Fregatt3

Fájlkezelő a Windows 10 rendszerhez

Fájlkezelő a Windows 10 rendszerhez

A Windows 10 Files Manager egy másik legnépszerűbb vagy legjobb Windows fájlkezelő, amely elérhető a Microsoft Store-ban. Van egy funkciókkal gazdagító fájlkezelője fülekkel. A Windows 10 fájlkezelő használatával nemcsak mappákat vagy fájlokat kezelhet, hanem fényképeket vagy videókat is megnézhet, fájlokat tömöríthet, dokumentumokat szerkeszthet stb.

Letöltés: Fájlkezelő a Windows 10 rendszerhez

Levegőztesse az Intézőt

Az Aerize Explorer egy másik legjobb besorolású fájlkezelő eszköz, amely elérhető a Microsoft Store-ban. Az Aerize Explorer jó tulajdonsága, hogy bekapcsol néhány prémium fájlkezelő funkciót, például egyéni háttereket, kódkód-zárat, különböző méreteket, különböző elrendezéseket, legjobb ikonokat stb. Ez egy teljesen ingyenes fájlkezelő eszköz, de hirdetéseket tartalmaz. Az Aerize Explorer használatával könnyedén kezelheti a mappákat, fájlokat és tárolókártyákat.

Letöltés: Levegőztesse az Intézőt

Folyékony File Explorer

Folyékony File Explorer

A Fluent File Explorer egy másik csodálatos Windows fájlkezelő alkalmazás, amely elérhető a Microsoft áruházban, és amelyet jelenleg is használhat. A legjobb dolog a Fluent File Explorerben az, hogy a Fluent Design segítségével készült. A Fluent File Explorer segítségével könnyedén kezelheti fájljait egy lenyűgöző, teljesen testreszabható fájlkezelővel.

Letöltés: Folyékony File Explorer

Mighty File Explorer

A Mighty File Explorer egy másik csodálatos Windows 10 fájlkezelő alkalmazás, amelyet ma használhat. A Mighty File Explorerben az a jó, hogy a sebességre tervezték. Nagy mennyiségű tételt tartalmazó fájlt és mappát tud könnyedén kezelni. Ehelyett a Mighty File Explorer oszlopalapú felületet biztosít, és kompatibilis a billentyűzettel, az egérrel és az érintőképernyővel.

Letöltés: Mighty File Explorer

Saját Fájlkezelő

Saját Fájlkezelő

Nos, ha egy könnyen használható fájlkezelő alkalmazást keres a Windows 10 PC-hez, akkor próbálja ki a My Files Explorer alkalmazást. Azonban a My Files Explorer egy letisztult kezelőfelülettel érkezik, és ezután elemekkel rendezheti. Ehelyett a My Files Explorer jelszóvédelmet vagy füleket kínál.

Letöltés: Saját Fájlkezelő

Fájl böngésző

A Fájlböngésző egy másik könnyen használható vagy a legjobb Windows 10 alkalmazás a számítógépén bárhol elmentett könyvtárak és fájlok kezelésére vagy böngészésére. De a Fájlböngésző segítségével könnyedén átviheti a fájlokat, eltávolíthatja őket, átnevezheti a fájlokat. A File Browser támogatást kapott a drag and drop funkcióval is.

Letöltés: Fájl böngésző

File Manager HD

File Manager HD

A File Manager HD az egyik utolsó, a listában említett fájlkezelő alkalmazás, amelyet jelenleg használhat. A File Manager HD-ban az a legjobb, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára a megosztott mappák vagy fájlok, az FTP és a népszerű felhőalapú tárolók felfedezését. Ehelyett egy felhasználói felületet kínál, amely a File Manager HD-t kiemeli a tömegből.

android 5.1.1 4. megjegyzés tmobil

Letöltés: File Manager HD

XYplorer

Az XYplorer egy másik legjobb fájlkezelő a Windows számára. Mivel ez segít a fájlok hatékony kezelésében vagy rendszerezésében. Az XYplorer legfontosabb jellemzője a füles böngészés, a robusztus fájlkeresés, a sokoldalú előnézet, a testreszabható felület. Ami érdekes, hogy nem igényel semmilyen telepítést, mivel ez egy hordozható alkalmazás. Ez azt jelenti, hogy közvetlenül az USB-memóriakártyáról indíthatja el az XYplorer programot.

Letöltés: XYplorer

Következtetés:

Tehát ezek voltak a Windows 10 legjobb fájlkezelői, amelyeket most használhat. Emellett rengeteg más eszköz áll rendelkezésre a hálózaton, de csak a népszerűeket említettük meg. Remélem, hogy ez az útmutató segített Önnek! Ossza meg másokkal, és tudassa velünk alább!

Olvassa el: