A legjobb iMovie Windows alternatíva, amelyet tudnia kell

Az iMovie kétségtelenül a legnépszerűbb és leghíresebb videoszerkesztő szoftver a Mac-en. Egyrészt könnyen kezelhető kezdőknek is, az intuitív kezelőfelülettel és a felhasználóbarát menüvel. Az iMovie felhasználói könnyen megtalálhatják azt, amit akarnak, és rájönnek, hogy amire valóban szükségük van. Másrészt a haladó felhasználók lefedhetik az iMovie szolgáltatásait, és testreszabhatják videóikat annyi lehetőség mellett. Mac-en nagyon nehéz jobb filmnézőt találni, mint az iMovie. Ebben a cikkben a legjobb iMovie Windows alternatíváról fogunk beszélni. Kezdjük!

Remélem, hogy ez az iMovie legjobb alternatívája az Ön számára. Mielőtt továbbolvasna, vegye figyelembe, hogy az iMovie nem működik a Windows rendszerben. Valójában nem fog megtörténni. Ez a cikk nem tér ki olyan módszerekre sem, amelyek megtanítanak egy Mac telepítését a Windows rendszerbe, így az iMovie programot a hosztolt Mac OS rendszerben is használhatja.

Valójában csak a Mac OS-felhasználókra korlátozódik, és nehézségeket okoz a Windows-felhasználóknak egy ilyen kaliberű alkalmazás használatában. Ezért kaptunk egy javítást az ilyen felhasználók számára, és itt van a 8 legjobb alternatíva a Windows számára az iMovie kapcsán.

Movavi

Az iMovie alapvetően az Ön multimédiás létrehozási központja. Az anyag a videód, a fotók, a zene, a hangfelvétel és az ötleted is. Az iMovie mindent gyönyörű jelenetekbe szövi, hogy a közönség megérezhesse, mit akar valójában közvetíteni.
Movavi A Video Editor hasonló műveletet végez a Windows rendszerben. Ez lehetővé teszi szinte bármilyen adathordozó importálását, az idővonal elrendezését, a hang szinkronizálását, majd lehetővé teszi, hogy bárhol megoszthassa alkotásait.

imovie windows alternatíva

Az egyetlen különbség azonban a szoftver interfésze. Sok időbe telhet, amíg megszokja ezt az iMovie for Windows alternatívát. A Windows 10 teljes mértékben támogatott az Ön számára.

A Movavi egy alkotói társalgó, mindennel együtt, ami multimédiás létrehozó központtá válása szükséges. A platform bármilyen videoformátumot támogat, és lehetővé teszi, hogy kreatív képességeit megmutassa rajta.

Helyezzen be képeket és videókat a hanganyaggal együtt, és egyszerűen rendezze őket egy idővonalra, és ennek megfelelően szinkronizálja a hangot. Használhatja azt a sok utóhatást is, amelyet a klipjébe tehet. Ettől vonzóbb lesz. A kezelőfelület kissé eltér az iMovieétől, de méltó egyezés az Apple társával is.

Wondershare Filmora

Wondershare Filmora egy nagyszerű videoszerkesztő szoftvercím Windows és Mac számára is. Még könnyebb, mint a Windows 10 Movie Maker, de erősebb. Ez lépésről lépésre végigvezeti Önt a filmkészítésen. Minden lépésben elegendő videoszerkesztési lehetőséget kapott a videó gyors fejlesztéséhez. Például több száz szűrőeffektust tartalmaz. Emellett kiválaszthat egy effektust, megtekintheti annak előnézetét, majd alkalmazhatja a videójára, ha elégedett. Szinte bármilyen módon megoszthatja videódat.
Az egyetlen hátrány a stabilitása. Ez az iMovie Windows alternatívája néha összeomlik. Időnként el kell mentenie a videoprojektjét. Őszintén szólva ez jó szokás még akkor is, ha stabil szoftvereket használ, csakúgy, mint a Microsoft Word, igaz?

imovie windows alternatíva

Ez az alkalmazás Mac-hez is elérhető, és nagyon jó lehetőség, ha egyszerű, mégis hatékony szerkesztőplatformot szeretne használni kreatív ereje bemutatásához. Az ezen a platformon található lépésenkénti útmutató segít abban is, hogy egyszerűbb módszerrel járjon el a dolgokról.

távolítsa el a sim galaxy s6-ot

Videóját élvezhetővé teheti, hogy rengeteg szűrőeffektussal álljon rendelkezésre benne. Az alkalmazás stabilitásával kapcsolatban azonban van néhány probléma.

NCH ​​Video Pad

A Sony Vegas valójában egy iparágvezető videoszerkesztő szoftver. Nem hiszem, hogy ez az ideális alternatíva az iMovie-vel szemben. De ha azt kérdezi tőlem, mi a legközelebb a Sony Vegas-hoz, akkor az mindenképpen az NCH VideoPad. Nagyon hasonlítanak egymásra, amely tartalmaz felhasználói felületet és szolgáltatásokat is.

A VideoPad egy teljes funkcionalitású videószerkesztő, csakúgy, mint az iMovie. A filmkészítés egyszerűbb, mint valaha. A videó testreszabása szintén ugyanolyan egyszerű. Kiváló minőségű videók percek alatt elkészülnek. Ez a fő ok, amiért javasoljuk, hogy a VideoPad legyen az iMovie for Windows alternatívája.

Számos klipformátumot támogat, és könnyen összehasonlítható az iMovie-vel a pontosság és a kreatív spektrum szintje alapján, amelyet működtetni tud. Ez a platform közvetlen feltöltést is készít a YouTube-ra és a Facebookra. A fejlettebb beállításokért és a szerkesztési lehetőségekért fizetett verziót is kereshet.

Fényművek

A Lightworks egy professzionális videoszerkesztő szoftver. Két verziót ad: Free és Pro. Van a Lightworks Free, mint iMovie alternatíva a Windows felhasználók számára.

imovie windows alternatíva

A Lightworks kompatibilis az összes fő operációs rendszerrel, beleértve a Windows, a Mac és a Linux operációs rendszert. Tehát, ha nagyon ismeri a Mac OS-t, akkor a Lightworks lehet a legjobb iMovie alternatíva az Ön számára, mert ez biztosítja a legjobb Mac-stílusú műveleteket és interfészeket is. Bárhol megérdemli a próbát, de a Pro verzió az ára miatt nem jó iMovie alternatíva.

Ez a több platformon működő videoszerkesztő szoftver megállja a helyét, amikor professzionális videoszerkesztésről van szó. Ez egy nemlineáris szerkesztő rendszer (NLE) a digitális videók szerkesztésére és tökéletesítésére számos formátumban, például 2K és 4K felbontásban. És a videominőségért is, amelyet a televíziókészülékek láthattak. Használjon fejlett multi-cam effektusokat és a második monitor kimenetet a többi funkció mellett, hogy csodálatos kimenetet hozzon létre.

Windows 10 Movie Maker

A Microsoft Windows 10 operációs rendszer végül 2015-ben jelent meg. Ezzel együtt a Windows 10 Movie Maker tulajdonképpen csomagban van. A Windows 10 Movie Maker az iMovie „hivatalos” alternatívája az operációs rendszer szempontjából. De az iMovie-hoz képest a Windows Movie Maker valóban szar.

Ha nem találták meg a Windows 10 Movie Makert? Nos, itt találhatja meg, hogyan találja meg valójában a Windows rendszerén. Ha csak az alapvető videoszerkesztő funkciókat szeretné, akkor Ön választja.

Írja be közvetlenül a „movie maker” kifejezést a Windows 10 keresősávjába, és ha látja, akkor koppintson rá, ha szeretné, vagy sem, telepítse a Windows Essentials alkalmazást. Ne feledje, hogy a Windows Movie Makert és a Windows Fotógalériát együtt kell telepíteni, mert annyi funkciót osztanak meg együtt.

Szinte az összes fő videofájl formátumot támogatja, és hasonló a fenti szoftverekhez. Hiányozni fog néhány szolgáltatás, amikor az ingyenes verziót használja, és könnyedén frissíthet a fizetős verzióra, hogy élvezhesse a speciális funkciókat.

A Windows Movie Maker ennek megfelelően letöltheti a Windows alsó verzióit is.

Következtetés

Rendben, ennyi volt az emberek! Remélem, kedvelik ezt az imovie windows alternatív cikket, és hasznosnak találják Önnek is. Adjon visszajelzést róla. Akkor is, ha önnek további kérdései vannak ezzel a cikkel kapcsolatban. Ezután ossza meg velünk az alábbi megjegyzések részben. Hamarosan jelentkezünk.

Szép napot!

Lásd még: Megoldások az NVIDIA GeForce Experience 0x0001 hibakódhoz